(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada chakana savdoda yashil marketing strategiyalarining ahamiyati, ularning ekologik barqarorlik va raqobatbardoshlikni ta’minlashdagi roli tahlil qilingan. "Yashil makon" loyihasi doirasidagi davlat siyosati, qayta ishlash, energiya tejamkor texnologiyalar, ekologik qadoqlash va mijozlar bilan barqaror aloqa usullari asosida ilg‘or amaliyotlar yoritilgan. Muallif chakana savdo korxonalari uchun ekologik imij yaratish va iste’molchi sadoqatini oshirishda yashil marketingning strategik ahamiyatini asoslaydi.