(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Monopol tarmoqni xususan neft-gaz tarmogʻini davlat tomonidan tartibga solish maqsadida, tariflarni bozor tamoyillari asosida qayta koʻrib chiqish, neft bazalar va hududiy gaz taʼminoti xizmatlarini bosqichma-bosqich davlat-xususiy sheriklik asosida investorlarning ishonchli boshqaruviga berish boʻyicha aniq choralar koʻrib chiqilgan.