(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur tezisda Oʻzbekistonda toʻqimachilik mahsulotlari bozorining shakllanishi, rivojlanish tendensiyalari va istiqbollari yoritilgan. Mustaqillikdan soʻng amalga oshirilgan iqtisodiy islohotlar, modernizatsiya jarayonlari hamda eksport salohiyatini oshirish borasida koʻrilgan choralar tahlil qilingan. Shuningdek, ishlab chiqarish quvvatlari, ichki isteʼmol bozori, mehnat bozori va texnologik rivojlanish darajasiga oid muhim jihatlar koʻrib chiqilgan.