(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Tezisda sanoat korxonalarida yashil texnologiyalarni joriy etish orqali ishlab chiqarish samaradorligini oshirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Ilmiy manbalar asosida konseptual model ishlab chiqilib, strategik rejalashtirishdan tortib monitoringgacha boʻlgan bosqichlar aniqlangan. Tahlillar shuni koʻrsatadiki, yashil texnologiyalar energiya tejamkorligi, ekologik xavfsizlik va iqtisodiy barqarorlikni taʼminlaydi. Tadqiqot yakunida samarali joriy etish uchun amaliy takliflar berilgan.