(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasida baholash faoliyati va bozor infratuzilmasining boshqa tuzilmalari oʻrtasidagi oʻzaro hamkorlik mexanizmlari tahlil qilingan. Bozor iqtisodiyoti sharoitida baholash tuzilmalarining rieltorlik, birja, marketing, axborot va sugʻurta xizmatlari bilan integratsiyasi iqtisodiy samaradorlikni oshirish, asosiy fondlar qiymatini toʻgʻri belgilash hamda investitsion jarayonlarni faollashtirishda muhim oʻrin tutadi.