(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada aholiga chakana savdo xizmatini koʻrsatishda savdo xizmati, onlayn doʻkonlar, elektron toʻlov tizimlari, elektron toʻlovlar sohasidagi eng mashhur kompaniyalarning oʻrni hamda chakana savdo xizmatini koʻrsatish hajmlari tahlil qilingan va ularni yaxshilash boʻyicha tavsiyalar berilgan.