(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada sut-goʻsht mahsulotlari ishlab chiqishning iqtisodiy samaradorligiga taʼsir etuvchi omillar va uning samaradorligini oshirish yoʻllari tahlil qilingan. Oʻzbekiston Respublikasida va shu jumladan, Qashqadaryo viloyati xoʻjalik yurituvchi dehqon va fermer xoʻjaliklarda sut-goʻsht mahsulotlari bilan taʼminlanganlik darajasi va aholini chorvachilik mahsulotlari bilan taʼminlash yoʻnalishlari ochib berilgan