(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada avtomobil sanoatida raqamli transformatsiya jarayonlari, marketing texnologiyalarining rivoji va ular savdo samaradorligiga koʻrsatadigan taʼsiri ilmiy asosda tahlil qilinadi. Tadqiqotda avtomobil xaridorlarining onlayn qaror qabul qilish me xanizmi, dilerlik markazlarida qoʻllanilayotgan raqamli vositalar va zamonaviy texnologiyalarning bozor raqobatiga taʼsiri yoritilgan.