(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasida qurilish tarmogʻida amalga oshirilayotgan institutsional islohotlar, ularning iqtisodiy va ijtimoiy samaradorligi hamda rivojlanish tendensiyalari kompleks tahlil qilingan. Tadqiqot doirasida 2020 -2025 -yillar davomida qurilish sohasida qabul qilingan davlat dasturlari, Prezident farmon va qarorlari, shuningdek, raqamli boshqaruv, “yashil qurilish” va innovatsion texnologiyalarni joriy etish jarayonlari oʻrganilgan.