(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Oʻzbekiston sharoitida davlat ishtirokidagi korxonalarni xususiylashtirish jarayonida kadrlar salohiyatini yoʻqotmaslik, balki uni rivojlantirish strategiyalari yoritiladi. Muallif xususiylashtirish davrida yuzaga keladigan asosiy kadrlar muammolarini tahlil qiladi, xorijiy tajribalarni solishtiradi va Oʻzbekiston uchun maqbul strategiyalarni taklif etadi.