(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda investitsiyalarni moliyaviy boshqarishning joriy holati va taʼsir qiluvchi omillarning ekonometrik tahlillari oʻrganilgan. Shuningdek, tadqiqot natijalariga asoslangan xulosalar hamda ilmiy -amaliy ahamiyatga molik taklif va tav siyalar keltirilgan.