(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada majburiy sugʻurta zaxiralari tavsifi va tasniflanishi tadqiq qilib oʻrganilgan. Shuningdek, majburiy sugʻurta zaxiralari boʻyicha operatsiyalarni buxgalteriya hisobi schyotlarida aks ettirish va buxgalteriya oʻtkazmalari boʻyicha taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan. Jumladan, majburiy sugʻurta zaxiralarining tarkibi va ular bilan bogʻliq operatsiyalarning amaldagi holati hamda ularni takomillashtirish boʻyicha mualliflik yondashuvi ishlab chiqilgan holda xulosalar shakllantirilgan.