(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada temir yoʻl transporti tizimini innovatsion rivojlantirishda marketing strategiyalarining boshqaruv mexanizmlariga integratsiyalashuvi empirik va qiyosiy tahlillar asosida baholangan. Yevropa, Hindiston va Indoneziya tajribalari asosida marketingning foydalanuvchi ehtiyojlariga moslashuvi, xizmatlar diversifikatsiyasi va raqamli yechimlar orqali tizim samaradorligiga taʼsiri aniqlashtirilgan. Tahlillar marketing yondashuvlarining strategik boshqaruvdagi roli tizim darajasida shakllanishini koʻrsatdi.