(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqa savdo korxonalarining jozibadorligini oshirishda marketing strategiyasidan foydalanish koʻrsatkichlarini baholash masalalari yoritilgan. Shuningdek, marketing strategiyasidan foydalanish koʻrsatkichlarini samarali baholash yuzasidan xulosalar bayon etilgan.