(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqani barqaror rivojlantirishda innovatsion ekotizimlarni shakllantirish koʻrsatkichlarini baholash asoslari yoritib berilgan. Shuningdek, innovatsion ekotizimlarni shakllantirish koʻrsatkichlarini baholash yuzasidan xulosa va takliflar bayon qilingan.