(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqaviy sanoatni innovatsion rivojlantirishning zamonaviy usullari, iqtisodiy samaradorligi hamda amaliy mexanizmlari tahlil qilindi. Tadqiqotda sanoat korxonalarida innovatsion faoliyatni rag‘batlantirish, raqamli texnologiyalarni joriy etish va ilmiy -tadqiqot salohiyatini kuchaytirishning ekonometrik va boshqaruv jarayonlarini optimallashtirish va samaradorlikni oshirish imkoniyatlari tahlil qilingan.