(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada tibbiyot muassasalarida daromad va xarajatlarni tan olish, hisobga olish va moliyaviy hisobotda aks ettirishning normativ -huquqiy asoslari bayon qilingan. Xususan, tibbiyot muassasalarida daromad va xarajatlar hisobining meʼyoriy - huquqiy asoslari muayyan guruhlarga ajratilib tasniflangan holda tavsiflab berilgan hamda tadqiqot natijalari asosida xulosalar shakllantirilgan.