(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Raqamli chakana savdo ekotizimlarida isteʼmolchilar tobora koʻproq shaxsiylashtirilgan tajriba kutmoqda. Ushbu tadqiqot, sunʼiy intellekt bilan jihozlangan interfeyslar orqali foydalanuvchi jalb etilishi va xarid niyatining shakllanishini baholaydi. Innova tsion yondashuv sifatida SEM -AHP gibrid modeli orqali koʻp darajali konstruktlar oʻrganilib, algoritmik yoʻl -yoʻriqlar va moslashuvchan tavsiyanomalarning xatti -harakatga taʼsiri tahlil qilindi. Tadqiqot SI vositalari mijoz ishonchini mustahkamlashi va no aniqlikni kamaytirishi mumkinligini koʻrsatadi. Ayniqsa, interfeys dizayni va shaxsiylashtirish oʻrtasidagi uygʻunlik xarid jarayonida muhim rol oʻynaydi. Ushbu yondashuv chakana savdo strategiyasini raqamli innovatsiya bilan boyitishda nazariy va amaliy a sos sifatida xizmat qiladi.