(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada mintaqada iqtisodiy -ekologik mexanizmlardan foydalanish xususiyatlari muhokama qilingan. Shuningdek, mintaqada iqtisodiy -ekologik mexanizmlardan samarali foydalanish yuzasidan xulosa va takliflar bayon etilgan.