(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada metallurgiya sanoatining rivojlanishi viloyatda qurilish, transport, energetika va boshqa sohalarda ishlatiladigan metall mahsulotlarga boʻlgan talabni oshirilishi, Toshkent viloyatida faoliyat koʻrsatayotgan kichik biznes subyektlari, kichik biznes subyektlari viloyat iqtisodiyotining turli tarmoqlarida faoliyat yuritilishi, metall mahsulotlarini ishlab chiqarish, sotish va qayta ishlash koʻrib chiqilgan.