(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqola tibbiy xizmat koʻrsatuvchi klinikalar raqobatbardoshligini marketing -miks va tibbiy xizmat muhiti xususiyatlariga asoslangan metodlar asosida baholashni takomillashtirishga bagʻishlangan.