(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Raqamli iqtisodiyotning jadal rivojlanishi va mehnat bozorining chuqur transformatsiyasi sharoitida mutaxassislarda tegishli kompetensiyalar va kasbiy koʻnikmalarni shakllantirishga qaratilgan innovatsion oʻqitish usullarini joriy etishga boʻlgan ehtiyoj s ezilarli darajada oshib bormoqda. Maqolada oʻqitishning zamonaviy innovatsion yondashuvlari, jumladan, onlayn kurslar, virtual va toʻldirilgan reallik texnologiyalari, sunʼiy intellekt, shuningdek, keys -stadi, shadowing, joʻnatish va doʻstlashish kabi amal iyotga yoʻnaltirilgan usullar tahlil qilinadi. Ularning kasbiy tayyorgarlik sifatini oshirish, mutaxassislarni mehnat muhitidagi oʻzgarishlarga muvaffaqiyatli moslashtirish va uzluksiz taʼlim konsepsiyasini ishlab chiqishdagi ahamiyatiga alohida eʼtibor qa ratilmoqda.