(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqola O‘zbekiston oliy o‘quv yurtlarida raqamli iqtisodiyotni o‘qitishning uslubiy yondashuvlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Amaliy ko‘nikmalar va raqamli savodxonlikni shakllantirishga yordam beradigan o‘qitish kompetensiyalari va samarali pedagogik tex nologiyalari ko‘rib chiqilgan.