(untitled) (Marketing Jurnali, 2024)
Mazkur maqolada raqamli xizmatlarni samaradorligini oʻlchashdagi qiyinchiliklar va ularni yechish yoʻllari, xizmat koʻrsatish korxonalari samaradorligini oshirish imkoniyatlari va yoʻnalishlari haqida fikr-mulohazalar keltirilgan. Shuningdek, xizmat koʻrsatish korxonalari samaradorligini oshirish boʻyicha mualliflar tomonidan taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.