(untitled) (Marketing Jurnali, 2024)
Mazkur maqolada tovar tarqatish, sotishni ragʻbatlantirish, aloqalarni oʻrnatish, tovarni isteʼmolchilar talabiga muvofiq holda keltirish. muzokaralar oʻtkazish, tovar harakatini tashkil qilish, moliyalashtirish va tavakkalchilikni oʻz zimmasiga olish hamda taqsimot kanallari oʻzining uzunligi, kengligi va pogʻonalari soni koʻrib chiqilgan.