(untitled) (Marketing Jurnali, 2024)
Ushbu maqolada budjet tashkilotlarini buxgalteriya hisobini yuritishda xalqaro standartlarga (IPSAS) oʻtishning muhim ekanligi va uni rivojlantirishga toʻsqinlik qilayotgan muammolar qisman oʻrganilgan boʻlib ularning yechimlari boʻyicha ayrim taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.