(untitled) (Marketing Jurnali, 2024)
Har qanday subyektning moliyaviy faoliyati maʼlum risklar bilan bogʻliq. Maqolada risk tushunchasi, risk turlari, soliq risklarining mohiyati va ularning soliq munosabatlari tizimidagi amaliy roli toʻgʻrisida maʼlumotlar umumlashtiriladi. Tadqiqot natijasida muallifning ijtimoiy-iqtisodiy risklarni talqini tasniflandi, iqtisodiy risk belgilari aniqlandi.