(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada konsolidatsiyalashgan moliyaviy hisobotni tuzish tartibi va qoidalarining hisob siyosatida aks ettirilishi, konsolidatsiyalashgan moliyaviy hisobotning oʻz vaqtida, tizimli va yaxlit tarzda shakllantirilishi hamda uni xalqaro standartlar asosida t uzish va taqdim etish boʻyicha ilmiy takliflar bayon etilgan.