(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada mahsulot ishlab chiqarish tannarxiga kiritiladigan xarajatlarni optimallashtirish, shuningdek, xarajatlarni boshqarish tizimini takomillashtirish, xarajatlarni boshqarishning ustuvor yoʻnalishlarini tanlash hamda xarajatlar boʻyicha chetlanishlarn ing oldini olish kabi masalalar koʻrib chiqilgan. Shuningdek, tannarxni aniqlashdagi mavjud muammolar yuzasidan ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.