(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada zamonaviy ijtimoiy -iqtisodiy rivojlanish sharoitida iqtisodiyotning kreativ sektori tutgan oʻrin va uning ahamiyati aniqlangan. “Kreativ iqtisodiyot” kategoriyasining mohiyati oʻrganilib, mazmuni tahlil qilingan.