(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasida terichilik sanoatini rivojlantirishning dolzarb masalalari, mavjud imkoniyatlar hamda istiqbollari yoritilgan. Terini qayta ishlash, tayyor mahsulotlar ishlab chiqarish va eksport salohiyatini oshirish orqali milli y iqtisodiyotga qoʻshiladigan hissani koʻpaytirish muhim ahamiyat kasb etadi. Shuningdek, terichilik sanoatida xorijiy investitsiyalarni jalb etish, mahalliy brendlarni rivojlantirish hamda ichki bozorni toʻldirish boʻyicha istiqbolli yoʻnalishlar koʻrsati b oʻtilgan.