(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada, dunyoda oziq -ovqat xavfsizligi dolzarb masalaga aylanib borayotgan ayni paytda, mamlakatimiz agrar tarmogʻida faoliyat koʻrsatayotgan qishloq xoʻjaligi mahsulotlari bozorida makroiqtisodiy barqarorlikni taʼminlashga xizmat qiladigan munosab atlarni takomillashtirish masalalari yoritilgan.