(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada transformatsion iqtisodiyot sharoitida mahalliy boshqaruv tizimining yangilanishi, xususan, Urganch shahridagi raqamli modullar orqali shakllanayotgan boshqaruv modeli tahlil qilingan. Fuqarolarning murojaatlarini onlayn qabul qilish, resurslarni nazorat qilish va mahalla darajasida monitoring kabi yoʻnalishlardagi texnologik tajribalar oʻrganilgan. Shuningdek, xalqaro amaliyot bilan taqqoslash asosida Urganch modelining amaliy va nazariy salohiyati aniqlangan. Maqola ilmiy asoslangan tavsiyalar bi lan yakunlangan.