(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston Respublikasi iqtisodiyotida qishloq xoʻjaligining oʻrni yoritilgan. Unda qishloq xoʻjaligining YaIMdagi ulushi va uning bandlikni taʼminlashdagi ahamiyati oʻrganiladi. Tarmoq hal qilinishi lozim boʻlgan koʻplab murakkab muammolar ga duch kelayotgani taʼkidlanadi.