(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada savdoni mamlakat iqtisodiyotidagi oʻrni, ahamiyati, savdoning oʻziga xos xususiyati, savdoning oʻziga xos xususiyatlari, savdo sohasida mustahkam infratuzilma yaratish va samarali raqobatbardoshlikni oshirish, mamlakatning xalqaro savdo muno sabatlarda faol ishtirok etishi kabi masalalar yoritilgan.