(untitled) (Marketing Jurnali, 2026)
Mazkur maqolada davlat investitsiya loyihalarini kompleks ekspertizadan oʻtkazish tizimining nazariy va amaliy asoslari, Oʻzbekistonda amalga oshirilayotgan islohotlar hamda rivojlangan davlatlar tajribasi qiyosiy tahlil qilingan. Tadqiqot natijasida kompleks ekspertiza tizimini takomillashtirish, ekspertiza samaradorligini oshirish va xalqaro ilgʻor yondashuvlarni milliy amaliyotga joriy etish boʻyicha ilmiy-amaliy takliflar ishlab chiqilgan.