(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqola mintaqada moliyaviy xizmatlar koʻrsatishning rivojlanish xususiyatlari va tamoyillariga bagʻishlangan boʻlib, moliyaviy xizmatlar koʻrsatishning tashkiliy (shaffoflik, qulaylik, xavfsizlik taʼminlash asosida maʼlumotlarni himoya qilish, mijozg a yoʻnaltirilganlik, qonuniylik), iqtisodiy (ishonchlilik, adolatlilik, moliyaviy savodxonlik, iqtisodiy samaradorlik, riskni tartibga solish) tamoyillarining guruhlanishi koʻrib chiqilgan.