(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada tadbirkorlik muhitini yaxshilash, aholi daromadlarini oshirishning zamonaviy yoʻllari, kambagʻallikni qisqartirish, tadbirkorlikni rivojlantirish va kambagʻallikni qisqartirishga qaratilgan ilmiy tadqiqotlar, aholi daromadlarini oshirishning yangi imkoniyatlari, kambagʻallikni qisqartirish omillari, mamlakatimizda olib borilayotgan islohotlarning natijalari, shuningdek tadbirkorlikni rivojlantirishga qaratilgan huquqiy masalalar ilmiy jihatdan bayon etilgan.