(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada Oʻzbekiston Respublikasida qoramolchilikni rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan tarkibiy va miqdoriy oʻzgarishlar, olimlar tomonidan ilgari surilgan taklif va tavsiyalar, shuningdek, sohada olib borilayotgan islohotlar hamda chorvachilikn ing rivojlanish tendensiyalari statistik jihatdan tahlil qilingan. Tarmoqda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish usullari va istiqbolli strategik yoʻnalishlar boʻyicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.