(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada mehmonxona va umumiy ovqatlanish xizmatlarini rivojlantirishga doir iqtisodiy tahlil uslublariga oid muhim jihatlar bayon etilgan. Xususan, mehmonxona va umumiy ovqatlanish korxonalari faoliyatining kompleks iqtisodiy tahlili uchun koʻrsatkichlarn ing guruhlangan tizimi, korxonalar faoliyatini tahlil qilish tasnifining mezonlar boʻyicha ssenariysi hamda rivojlantirishga oid iqtisodiy -statistik tahlil keltirilgan.