(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqola transport xizmatlari koʻrsatishning rivojlanish xususiyatlari va tamoyillariga bagʻishlangan boʻlib, transport xizmatlari koʻrsatishning tashkiliy (xavflilik, qonuniylik, uzviylik, tizimlilik), iqtisodiy (samaradorlik, raqobat, ochiqlik, barqa rorlik), texnik (innovatsion, ekologik, integratsiyalashuv), isteʼmol (qulaylik va sifat, mijozga yoʻnaltirilganlik, inklyuziv) integratsiyalashgan tamoyillar tizimi koʻrib chiqilgan.