(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada sunʼiy intellekt texnologiyalarining elektron tijoratdagi oʻrni va ahamiyati tahlil qilingan. Sunʼiy intellekt tizimlarining mijoz tajribasini yaxshilash, shaxsiylashtirilgan xizmatlar koʻrsatish, marketing strategiyalarini optimallashtirish hamda biznes jarayonlarini avtomatlashtirishdagi roli batafsil yoritilgan. Tadqiqotda, shuningdek, sunʼiy intellekt asosida ishlab chiqilgan texnologiyalarning elektron tijoratning rivojlanish istiqbollariga taʼsiri koʻrib chiqilgan. Olingan natijalar sunʼiy intellektning elektron tijoratda raqobatbardoshlikni oshirish va sotuvlar hajmini koʻpaytirishda muhim vosita ekanligini koʻrsatadi.