(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada umumiy ovqatlanish xizmatlarining asosiy faoliyat koʻrsatkichlari tizimini baholashning asosiy elementlari umumlashtirilgan hamda uni baholashning roli oʻrganilgan. Savdo va milliy iqtisodiyotni barqaror rivojlantirish platformasini shakllantirish da umumiy ovqatlanish xizmatlarini rivojlantirishga eʼtibor qaratilgan. Umumiy ovqatlanish korxonasi oʻz xususiyatlariga koʻra murakkab ijtimoiy -iqtisodiy tizimlarga mansub ekanligi asoslab berilgan va sohani rivojlantirish boʻyicha takliflar ishlab chiqil gan.