(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Zamonaviy iqtisodiyot sharoitida korxonalar uchun innovatsion boshqaruv usullari va texnologik yondashuvlarning ahamiyati ortib bormoqda. Maqolada boshqaruv samaradorligini oshirishga qaratilgan nazariy va amaliy yondashuvlar koʻrib chiqilib, ilgʻor xoriji y tajribalar ham tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalarni joriy etish, mehnat unumdorligini oshirish, innovatsion boshqaruv tamoyillaridan foydalanish va resurslarni samarali boshqarish kabi muhim jihatlar yoritilgan. Tadqiqot natijalari shuni koʻrsatadik i, samarali boshqaruv tizimi korxonalarning raqobatbardoshligini oshirish va iqtisodiy oʻsishni taʼminlashda asosiy omil hisoblanadi.