(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada r aqamli iqtisodiyot sharoitda sohani rivojlantirish ilmiy asoslari dolzarb mavzu sifatida koʻrib chiqiladi. Bundan tashqari, tadqiqot mavjud tadqiqotlar va nashrlarni tahlil qilish misollarini koʻrib chiqishga asoslangan. Ishning asosiy maqsadi Texnologik taraqqiyotning bugungi darajasi “axborot -kommunikatsiya xizmatlari” toʻgʻrisida xulosalar va keyingi tadqiqotlar uchun mumkin boʻlgan yoʻnalishlarni belgilashdan iborat.