(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada qishloq xoʻjaligida biologik aktivlarni tan olish mezonlari va uning klassifikatsiyasi masalalari yoritilgan. Biologik aktivlarni tan olish va uni tasniflash boʻyicha iqtisodchi olimlar va mutaxassislarning yondashuvlari va fikr - mulohazalari o ʼrganilgan hamda xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.