(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqola oziq -ovqat sanoatining rivojlanishiga taʼsir etuvchi ichki va tashqi omillar tizimlashtirilgan. Oziq -ovqat sanoatining global va mahalliy miqyosda rivojlanishiga taʼsir qiluvchi innovatsiyalar, mehnat bozoridagi oʻzgarishlar, isteʼmolchilar t alabining oʻzgarishi, resurslar va ekologik omillar taʼsiri oʻrganilgan. Oziq -ovqat sanoatini rivojlantirishga turli omillar taʼsirini baholagan xolda mazkur tarmoqni rivojlantirish strategiyalarni ishlab chiqish boʻyicha takliflar berilgan.