(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Mazkur maqolada sugʻurta kompaniyalari faoliyatida raqobatbardoshlikning ahamiyati, uning sugʻurta xizmatlari sifati va tariflariga koʻrsatayotgan taʼsiri tahlil qilingan. Shuningdek, sugʻurta kompaniyalari tomonidan ishlab chiqiladigan strategiyalarga raq obatbardoshlikning taʼsiri oʻrganilib, ushbu raqobatbardoshlik darajasini aniqlash koʻrsatkichlari ishlab chiqilgan.