(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Maqolada qurilish tashkilotlarining raqobatbardoshligi masalalari ko‘rib chiqilgan bo‘lib, raqobatbardoshlikka faoliyat sifatini oshirish orqali erishish yo‘llariga alohida e’tibor qaratilgan. Raqobatbardoshlikni boshqarishda baholash funksiyasi ko‘rsatilg an va hududiy qurilish sanoatining integratsiyalashgan sifat menejmenti tizimi taklif etilgan. Qurilish korxonalarida lokal sifat menejmenti tizimlarini shakllantirish metodologiyasi ishlab chiqilgan.