(untitled) (Marketing Jurnali, 2025)
Ushbu maqolada aromamarketing isteʼmolchilarga sezgir taʼsir koʻrsatishning samarali vositasi sifatida koʻrib chiqiladi va uning brendga nisbatan hissiy bogʻliqlikni shakllantirishdagi roli tahlil qilinadi. Aromamarketingning nazariy asoslari yoritiladi , hidlarning isteʼmolchilarning xatti-harakatlariga va mijozlar sadoqatiga taʼsiri asoslab beriladi . Empirik tahlil asosida turli sohalar uchun afzal hidlar aniqlanadi va ularning brendni qabul qilishga taʼsiri koʻrsatiladi .